pondělí 2. ledna 2012

2012: A dál...?

A máme tu nový rok, rok 2012, kdy nás média budou dozajista masírovat skazkami o blížícím se konci světa. Nenechme se ale zbytečně stresovat a s nadějí hleďme do budoucna. Podle jednoho z vysvětlení dojde sice k významnému přelomu, nikoliv však záhubě. Takže slovy Tiny Pletánkové: Vězte, bude líp!

A bude líp i zde? Inu, jak se to vezme. Již v minulém příspěvku jsem varoval, že se letos vrátím k některým singlům skupiny Queen, na které minulý rok nedošlo, ať už z mé nepozornosti, nebo zaneprázdněnosti. Namátkou nás tak čekají písně jako 
LiarNow I'm HereLet Me Live, A Kind Of MagicSave MeDon't Stop Me NowI Was Born To Love You či Too Much Love Will Kill You a další. Občas se možná mrknu i za moře, kde bude probíhat s jistými obavami očekávané turné Queen Extravaganza. Jsem docela zvědavý, jak turné této "tribute" partičky dopadne.

A co dál? To se uvidí v průběhu roku. Letos se chystá několik filmových premiér, díky kterým se po dlouhé době těším do kina. Je tedy možné, že dojde i na ně. A jinak se uvidí. Tak na viděnou!

Žádné komentáře: